webshop-keurmerk.jpg

Voorjaarsactie. Nu tijdelijk 10% korting op het hele assortiment!

Waarom Zink24?

webshop-keurmerk-zink-kopen
klantenservice zink24

Hulp nodig?

Neem contact op

Zinken regenpijp

Productcategorieën

Zinken regenpijp assortiment

Op zoek naar een zinken regenpijp of naar HWA onderdelen en HWA beugels voor jouw hemelwater afvoersysteem? Je kunt kiezen uit een ronde en een vierkante regenpijp van zink. Vervolgens kun je de juiste bochten kiezen, afgestemd op jouw project. Hierbij kun je uiteraard kiezen voor ronde en vierkante zinken bochten.

Goedkope zinken regenpijp kopen?

Goedkope zinken regenpijpen, Hemelwaterafvoer onderdelen, zinken bochten en overige producten shop je voor de scherpste prijzen bij zink24.nlEen zinken regenpijp is een essentieel onderdeel van jouw dakgootsysteem en helpt het regenwater efficiënt af te voeren.

De voordelen van een zinken regenpijp

Zinken regenpijpen hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere materialen zoals PVC en aluminium. Een zinken regenpijp is duurzaam, onderhoudsarm en heeft een lange levensduur. Bovendien is zink een milieuvriendelijk materiaal dat volledig recyclebaar is.

De juiste maat en diameter regenpijp

Een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het kopen van een zinken regenpijp is de diameter. De juiste diameter hangt af van de grootte van het dakoppervlak en de hoeveelheid regenwater die moet worden afgevoerd. Een te kleine diameter kan leiden tot overstromingen, terwijl een te grote diameter onnodig duur kan zijn. Voor de meeste huizen is een zinken buis met een diameter van 80 mm het meest gangbaar.

Regenpijpen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en vormen. Het is belangrijk om de juiste lengte en vorm te kiezen op basis van jouw woning en esthetische voorkeuren. Bij Zink24 vind je zinken buizen met lengtes van een, twee, drie en vier meter. Heb je een andere lengte nodig, dan kun je deze zelf of door ons op maat laten maken.

Regenpijp 80 mm

Op zoek naar een ronde of vierkante zinken afvoerbuis voor jouw Hemelwater afvoersysteem (HWA)? Je vindt ze hier in de meest gangbare maten van 80 mm en 100 mm diameter voor de ronde regenpijp. De vierkante regenpijp is verkrijgbaar in 80×80 mm en 100×100 mm. De ronde buis is verkrijgbaar in lengtes van één, twee, drie en vier meter. De vierkante buis is verkrijgbaar in lengtes van één, twee en drie meter.