webshop-keurmerk.jpg

Voorjaarsactie. Nu tijdelijk 10% korting op het hele assortiment!

EPDM kopen?

EPDM pakket

Alles in één pakket
Meest verkocht!

EPDM dakbedekking op maat

Gebruik de EPDM calculator

EPDM Lijmpakket

Alles voor EPDM verlijming

EPDM onderdelen

Topkwaliteit onderdelen

EPDM dakbedekking assortiment

Op zoek naar EPDM dakbedekking folie voor jouw dak? EPDM kopen doe je bij zink24.nl voor de beste prijs en kwaliteit. Bestel jouw EPDM op maat met behulp van de EPDM calculator. Liever een compleet EPDM Pakket bestellen, inclusief alle toebehoren? Bekijk dan het basis pakket of het luxe pakket.

Populaire producten EPDM

Bekijk hier de meest verkochte EPDM producten.

Zelfklevende EPDM dakbedekking RESITRIX SKW
Oorspronkelijke prijs was: €442,63.Huidige prijs is: €398,37.
EPDM Pakket Luxe
Vanaf: 297,39267,66
EPDM Pakket Basis
Vanaf: 231,00207,90
Zelfklevende EPDM dakgoot
Vanaf: 197,29177,57
EPDM Contactlijm
Vanaf: 18,4816,63
epdm-dakbedekking-rol.jpg
EPDM Dakbedekking op maat
Oorspronkelijke prijs was: €17,05.Huidige prijs is: €15,35. Per M2

EPDM dakpakket bestellen?

Bekijk hieronder het EPDM pakket basis en het EPDM pakket luxe. Met deze pakketten bestel je alle benodigde producten, voor het zelf leggen van een EPDM Dakbedekking. Kies eenvoudig het aantal M² en je ontvangt de juiste hoeveelheden van de toebehoren erbij.

EPDM toebehoren

Bekijk hier de meest verkochte EPDM toebehoren. Tip: Bestel het complete EPDM Lijmpakket.

Scrub handvat voor schuurspons
Oorspronkelijke prijs was: €46,83.Huidige prijs is: €42,15.
Scrub pad schuurspons
Oorspronkelijke prijs was: €1,15.Huidige prijs is: €1,04.
Roof EPDM Kit
Vanaf: 16,1214,51
EPDM Contactlijm
Vanaf: 18,4816,63
EPDM Contactlijm Spuitbus 500 ML
Vanaf: 13,4812,14
EPDM Contactlijm Drukvat 22L
Oorspronkelijke prijs was: €304,02.Huidige prijs is: €273,62.
webshop-keurmerk-zink-kopen

EPDM dakbedekking kopen?

EPDM dakbedekking kopen voor jouw (platte) dak? Bestel eenvoudig jouw EPDM op maat met de calculator. Hiermee bestel je EPDM in een breedte van 3,05 meter, 4,58 meter of 6,10 meter. De benodigde lengte van het EPDM bepaal je helemaal zelf. Het EPDM heeft een dikte van 1,14 mm. Met behulp van de EPDM calculator bestel je jouw dakbedekking eenvoudig op maat, waardoor je verspilling tegengaat. Daarnaast kun je ook kiezen voor een compleet EPDM Pakket

A-kwaliteit EPDM

Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer (EPDM) dakbedekking folie is het beste EPDM op de markt. Onze EPDM is universeel toepasbaar op een dakkapel, tuinhuis, overkapping, garage, grote bedrijfshal en natuurliji op het platte dak van een huis. Het heeft een levensduur van circa 50 jaar en is erg onderhoudsvriendelijk. Mits goed gemonteerd, hoef je er verder niets aan te doen. Het is wel verstandig om de dakbedekking schoon te houden van blad en mos. Let op: Gebruik geen chloor en dergelijke, bij het schoonmaken van jouw dak.

EPDM dakbedekking pakket

Het EPDM dakpakket is dé totaaloplossing voor jouw dak. Het EPDM pakket bevat alle benodigdheden voor het plaatsen en verlijmen (op Hout, Bitumen, Beton, Aluminium, PIR isolatie, zink, etc) van een EPDM dakbedekking . Ook Wanneer je weinig ervaring hebt met het gebruik van EPDM is het goed te doen. De EPDM Pakketten zijn dé oplossing voor iedere doe-het-zelver- en vakman.

EPDM Pakketten zijn super handig, omdat je met een EPDM Pakket in één keer alle benodigde toebehoren in de juiste hoeveelheid besteld. Je geeft het aantal benodigde M² EPDM aan, waarbij je direct ziet hoeveel van de toebehoren meegeleverd worden. Er zijn twee soorten EPDM Pakketten: Basis en Luxe. De kwaliteit van beide pakketten is even hoog, het luxe pakket bevat ook de hulpmiddelen zoals een roller, handschoenen en andere toebehoren.

Voordelen EPDM dakbedekking

EPDM heeft ten opzichte van alternatieve dakbedekking soorten een veel langere levensduur. Het kan in veel gevallen meer dan 40 jaar meegaan. De EPDM dakbedekking is UV bestendig, waardoor het felle zonlicht geen invloed heeft op de levensduur van de dakbedekking.

Je gebruikt EPDM voor het waterdicht maken van jouw platte dak. Dit kan onder andere het platte dak zijn van jouw woning, schuur, tuinhuis en aanbouw. De d akbedekking kan gebruikt worden bij nieuwbouw en bij de renovatie van bestaande daken.

EPDM dakbedekking aanbrengen

Ga je EPDM dakbedekking zelf aanbrengen? Houdt dan rekening met de volgende randvoorwaarden: EPDM moet verwerkt worden wanneer het 5 graden of warmer is. Naast de minimale temperatuur van 5 graden, moet de luchtvochtigheid onder de 80% zitten. Wanneer dit niet het geval is, loop je het risico dat de lijm niet goed hecht.

Ben je een doe-het-zelver? Dan kun je de EPDM dakbedekking zelf aanbrengen. Het kan koud verwerkt worden en het hoeft alleen gelijmd te worden.

EPDM Contactlijm pakket

Op zoek naar EPDM lijm, inclusief toeboren zoals een spuitpistool en de benodigde rubberslang? Bestel ze afzonderlijk van elkaar of als Compleet EPDM Lijmpakket. Met een EPDM contactlijm in een drukvat van 22 liter kun je circa 60 m2 lijmen.

Veelgestelde vragen over EPDM dakbedekking